VAD HÄNDER PÅ VERKSTAN?

HEM

 

 

Kanonfin 1956 DeSoto Fireflite som vi just har lackat i orginal färgerna, röd/svart och vi monterade lite nytt krom.

Bilen ska levereras till en lokal kund straxt.

Nästa gång gång vi får in bilen ska vi montera en A/C i bilen så den lokala ägaren kan använda sin bil året runt här i södra Arizona.

 

 

-En lokal kund lämnade in denna snygga -67 Camaro cab för att få en customgjort svart inredning gjord och en svart canvas cab monterad plus lite andra småjobb.

 

-En annan kund lämnade in en snygg, renoverad -64 Impala SS 2drht för att få lite jobb omgjorda som en annan renoveringsfirma hade gjort tidigare.

 

-En äldre lokal kund fick sin -76 Eldorado cab renoverad av en Cadillac dealer i här stan.

Ägaren körde Cadillacen direkt till oss och bad oss göra om jobbet. Vi har bytt färg från blå till Firethorn Red och vi kastade den nya vita skinninredningen och vi custom färgade skinn så inredningen matchar utvändiga färgen på Eldoradon plus att vi installerade en ny svart canvas cab, monterade ett continental kit etc.

 

 

 

 

 

1967 PLYMOUTH SPORT FURY CAB.

 

Vi lämnade bilen hos en lokal lackfirma för nästan 2 år sen men dom fick inte mycket gjort så vi hämtade den och gör nu det jobbet själva istället.

Frisk och rostfri bil.

Orginal gul men vi har beslutat lacka bilen i en snygg rödmetallic istället.

Vi har en ny svart inredning klar att montera och en ny svart cab också.

Motorn är en 383 och bilen har servostyrning (vi kommer antagligen att montera servobromsar också), elsäte, bucket seats, A/C, tonat glas etc.

Kolla skicket på främre innerskärmen efter vi skrapade bort underredsmassan! Arizonabilar är fina i plåten!

När Plyman är färdiglackad, våtslipad och polerad och ihopmonterad sätter vi på snygga eftermarknadshjul.

Sen blir bilen till salu.

 

Vår 1957 DeSoto Adventurer cab ska äntligen lackas snart. Den har stått i långt över 35 år, senaste 25 åren hos oss.

Det mesta är renoverat och klart redan, 345 Hemi motorn, lådan, förgasarna, inredningen, bakaxeln, framvagnen, bromsarna, nytt glas osv.

Motorn är klar att starta upp i testbänken.

Med flyt blir renoveringen klar mot slutet av året.

 

En lokal domare lämnade in sin -72 Challenger för mekaniska jobb och lite inredningsjobb. Kanonfin bil som nu blir änny finare.

 

Vår -61 Duett 210 börjar äntligen närma sig lack. Kanonfräsh bil som var nysåld i Arizona 1961, ska vara en av bara 5 Duetter som såldes här nya.

En bakkrockad -66 PV Sport fick släppa till motorn, lådan, elsystemet, instrumentbrädan etc så vi får B18, 4 växlad låda och 12 volt.

Bilen lackas i orginal röd/beigegrå färg.