1974 Cadillac Coupe Deville

1960 OCH NYARE BILAR HEM

 

1974 CADILLAC COUPE, 19,200 ORIGINAL MILES, 3072 MIL!

 

Ett äldre par i norra New Mexico köpte denna fina Cadillac ny 1974. Mannen blev sjuk och kunde inte köra bilen mera och istället för att sälja Cadillacen ställde dom den i garaget.

Han dog och bilen stog i garaget i 30 år tills hon också dog och barnbarna sålde fastigheten. 

Cadillacen hade då gått ca 16,200 miles.

Elhissar, elsäte, elantenn, centrallås, A/C, tonat glas, tilt och telescope ratt, AM/FM radio osv, och allt funkar inklusive radion och elantennen!

 

Bilen är i fint men inte perfekt orginalskick, det finns någon rost under vinyltaket vid vänstra sidorutan, några små sprickor i stoppningen på brädan och en del urslag i lacken här och där. Några pga första ägaren körde på grusväg uppe i norra New Mexico och några för dom hade lutat saker mot bilen medan den stog undanställd i garaget 30 år.

 

Cadillacen går underbart, inga missljud alls, den går tyst och fantastiskt fint, som en Cadillac som inte har gått just nånting ska gå!

 

En samlare i södra New Mexico köpte bilen av dödsboet och han fick den served och igenomgången efter alla åren i garaget och han körde sen Cadillacen ca 3000 miles, ca 480 mil under de få år han ägde bilen.

När han flyttade till Arizona fick Cadillacen följa med men han har inte plats i garaget i nya huset så han sålde bilen till oss. Titlen är fortfarande i hans namn.

 

Bilen går mycket fint som en lågmilare ska gå och allt funkar (soppamätaren är opålitlig).   

Det är nu dags för någon att bli tredje ägaren på denna fina Cadillac coupe.

 

PRIS HÄR I ARIZONA: 85,900 KR!!!!!!

 

Frakt till Göteborg och import på 12% momsen kostar ca 32.500 kr sammanlagt

 

OBS, VI HAR BESLUTAT SÄLJA CADILLACEN TILL STARKT REDUCERAT PRIS ISTÄLLET FÖR ATT PLOCKA AV VINYLTAKET OCH LAGA DEN ROST SOM FINNS DÄR, VI HAR INTE TID MED DET JOBBET.

 

NYTT PRIS: 59.750 KR!!!!!!!!!

Frakt till Göteborg och import på 12% momsen kostar ca 32.500 kr sammanlagt