1968 Ford 350 Originalbyggd Husbil

1960 OCH NYARE BILAR HEM

 

1968 FORD 350 ORGINALBYGGD HUSBIL.

 

Forden har gått i New Mexico där det är torrt och inte så hett som i Arizona så trucken har inte torkat upp invändigt som Arizonabilar gör.

Titlen var förlorad för ett antal år sen så för att kunna exportera Forden måste man göra en Level 1 inspection och sen beställa en ny Arizona title. Det kostar runt $500-$600.

 

Mycket cool Ford husbil, orginal invändigt och utvändigt utom att en Cadillac 500 V8 med automatlåda har installerats under årens gång. Däcken är torra.

Pickisen i sig är i mycket fint skick, rostfri och med både servostyrning, servobromsar (skivor fram) och orginal A/C (har aldrig sett en -68 Ford pickis med A/C tidigare)!

 

Invändigt är pickisen också fin, orginal sätesklädseln är kanonbra, stoppningen på brädan är sprickfri och som grädde på såsen så har pickisen långhårig, grön matta på golvet!!!

 

Inuti bostadsdelen  är allt orginal och i bra skick (dammigt som fan bara). Kök med stor spis, stor diskho, kylskåp och stor matplats.

Det finns en toalett med handfat och en relativt stor dush och framtill, ovanför taket på pickuppen finns det en stor säng.

Alla lampor, kontakter, fönster etc är orginal och mycket snygga!

 

PRIS I ARIZONA: $4500, ca 38,250 KR