1966 Pontiac Bonneville Cab

1960 OCH NYARE BILAR HEM

 

1966 PONTIAC BONNEVILLE CAB, TORR ARIZONABIL MED 1 TANT ÄGARE SEN NY!!

 

Första ägaren köpte Bonnevillen hos Mecham Pontiac här i Phoenix 1966 och hon behöll bilen tills hon dog i oktober i höstas. 

Hon var då 93 år gammal. Senaste 10 åren körde hon inte just nånting med bilen och sammanlagt har den bara gått 73.000 miles sen ny, ca 11.700 mil.

Hon hade även en pickup och Pontiacen stog alltid längst inne i garaget så pickisen fick gå mycket mera än Pontiacen som stog garagerad mesta tiden.

 

Bonnevillen är 100% torr och rostfri utom i bagagegolvet, hon hade en flaska bleach (blekmedel) som föll och blev liggande i bagaget och golvet rostade något.

 

Underbar kaross, en omlack och det är inget kanonjobb, fint krom, fin inredning (2 sprickor i stoppningen på brädan), vi monterar ny cab så den blir ny och fin, vi kör med blå cab eftersom bilen är blå.

Pontiacen går kanonfint och är helt körbar och användbar.

 

Komplett, körbar och oskruvad orginalbil med känd historik sen första dagen, vi köpte bilen av sonsonen till första ägaren.

 

Vi provar att sälja Bonnevillen som den står, ny cab ingår i priset, lackar vi bilen blir den kanonfin och betydligt dyrare.

 

PRIS I ARIZONA: 205.900 KR INK Frakt och Import På 12% Momsen.